Σχετικά με εμάς

Στη σημερινή έντονη κοινωνία, λίγοι καταλαβαίνουν και δίνουν σημασία στην πνευματικότητα. Στην ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ προσπαθούμε να παρέχουμε ένα περιβάλλον όπου μπορεί κανείς να συνειδητοποιήσει ότι αυτό που αναβαθμίζει τον ρόλο των ανθρώπων δεν είναι μόνο τα υλικά αγαθά αλλά και η πνευματική δραστηριότητα. Φυσικά, ο οργανισμός μας φροντίζει να είναι όχι μόνο το μέρος για την πνευματική αφοσίωση αλλά και να είναι και πρακτικά χρήσιμος στην κοινότητα.

Είμαστε ένας οργανισμός με μακρά παράδοση που δεν φοβάται την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η οργάνωση μας προσπαθεί να είναι πρακτικά χρήσιμη, με την παροχή φιλανθρωπικών δωρεών και με την εθελοντική εργασία για το κοινό καλό της κοινότητας μας. Έχουμε φιλανθρωπικές συλλογές, κλαμπ για παιδιά και ενήλικες, ταξίδια, παροχή συμβούλων,κτλ.

Ελπίζουμε ότι θα βρείτε το ελκυστικό και ευχάριστο περιβάλλον του οργανισμού μας ένα μέρος όπου θα αισθάνεστε χαλαροί και άνετοι. Όλοι οι επισκέπτες μας εκτιμούνται ιδιαίτερα εφ'όσον δείχνουμε τον ίδιο σωστό σεβασμό σε κάθε έναν ξεχωριστά.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε μας προσωπικά ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή email που σας δίνουμε στηνΣελίδα επικοινωνίας.